Nybo Grå Dame Shirts & Outdoort Microfleece Cardigan, Antipilling, Elastik, Figursyet

399,75 kr.459,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 7130211-0040

Nybo Grå Dame Shirts & Outdoort Microfleece Cardigan, Antipilling, Elastik, Figursyet

Opdag den ideelle fleececardigan, der kombinerer komfort og funktionalitet: Nybo Grå Dame Shirts & Outdoort Microfleece Cardigan. Denne bløde fleecetrøje er særligt designet til industrivask og fremstillet af polyesterfibre i høj kvalitet, hvilket garanterer en lang levetid. Den er antipilling-behandlet på begge sider, så du kan nyde et pænt udseende længere. Med ekstra Twill-forstærkning i skulderpartiet og elastik i bunden får du en perfekt pasform og holdbarhed. Kvalitets YKK-lynlåsen i front og sidelommerne sikrer både funktionalitet og stil. Cardiganen tåler vask ved 60 grader, og dens let figursyet design fremhæver dine naturlige former.

Denne cardigan er en del af vores populære Shirts & Outdoort kollektion, som er skabt til at imødekomme forskellige behov. Uanset hvilken branche du er i, vil vores store sortiment af t-shirts og andre overdele passe perfekt til dine ønsker og vores andre kollektioner.

Der findes yderligere farvemuligheder for dette produkt: Hvid, Navy, Lyseblå, Rød og Sort. Tilgængelige størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.