Nybo Hvid Dame Shirts & Outdoor Microfleece Cardigan, Antipilling, Let Figursyet

399,75 kr.459,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 7130211-0000

Nybo Hvid Dame Shirts & Outdoor Microfleece Cardigan, Antipilling, Let Figursyet

Denne dame fleececardigan fra Nybo Workwear A/S er designet til både komfort og holdbarhed. Den bløde mikro-fleece, der er perfekt egnet til industrivask, er fremstillet af høj kvalitet polyesterfibre og har gennemgået en antipilling-behandling på både forsiden og bagsiden. Det sikrer, at din cardigan ser ny ud, selv efter adskillige vaske ved op til 60 grader. Desuden er der ekstra Twill-forstærkning på skuldrene og elastik i bunden for at øge holdbarheden og give en god pasform. Foran og i sidelommerne er der kvalitets YKK-lynlåse, hvilket gør cardiganen både praktisk og elegant. Den let figursyede pasform giver et feminint og stilfuldt udseende.

Denne kollektion imødekommer forskellige kundebehov og inkluderer et bredt udvalg af t-shirts og andre overdele, der nemt kan matches med vores øvrige serier på tværs af forskellige brancher.

Fleececardiganen er ikke kun tilgængelig i klassisk hvid, men også i farverne navy, lyseblå, grå, rød og sort, hvilket giver dig flere muligheder for at finde den perfekte cardigan til din garderobe.

Tilgængelige størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Bemærk venligst, at der er en merpris på 15% for størrelser fra 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.