Nybo Pink Unisex Comfort Busseronne, Åndbar, Stretch, Justerbar

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5470949-0063

Nybo Pink Unisex Comfort Busseronne, Åndbar, Stretch, Justerbar

Denne rummelige og unisex busseronne fra Nybo Workwear A/S, kendt som Nybo Pink Unisex Comfort Busseronne, kombinerer åndbarhed og strækbarhed med justerbare funktioner. Den skjulte trykknaplukning foran giver et stilrent look, mens de diskrete tone-i-tone detaljer ved krave og ærmeåbninger tilføjer et sofistikeret touch. Den fleksible ryg og justerbare stropper på siden sørger for en optimal pasform til både kvinder og mænd.

Med raglanærmer og regulerbare ærmeåbninger opnår du maksimal komfort og en fremragende pasform. De to store brystlommer med skjult pen-strop og en centralt placeret strop til ID-kort tilføjer praktisk funktionalitet. Rummelige hoftelommer, trykknap-lukning, nøglestropper og lommer til mobiltelefoner gør denne overdel både funktionel og brugervenlig. Den ekstra længde, der dækker hofteområdet, samt slidser i siderne, sikrer fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Comfort-kollektionen er skabt for at levere høj komfort og funktionalitet til personale inden for pleje og service. Med superbløde materialer, store lommer og praktiske slidser i designet, opfylder denne kollektion de daglige behov. Tekstiler af TENCEL™ og genanvendt polyester sikrer uovertruffen åndbarhed, farveægthed og temperaturregulering, hvilket også reducerer risikoen for svedlugt. Serien er desuden udviklet med miljøvenlige produktionsmetoder, der minimerer miljøpåvirkningen.

Busseronnen er også tilgængelig i flere farver, herunder Navy, Turkis, Mørkegrøn og Bordeaux, hvilket giver mulighed for personlig stil og præference.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.