Nybo Lyseblå Unisex Sporty Mix Busseronne, Strækbar, Åndbar, Komfort

352,00 kr.404,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5470889-0013

Nybo Lyseblå Unisex Sporty Mix Busseronne, Strækbar, Åndbar, Komfort

Nybo Workwear A/S præsenterer denne alsidige, lyseblå unisex-busseronne, som er særdeles komfortabel og funktionel til arbejdsmiljøer med høje krav. Busseronnen er designet med skjult trykknapslukning og en blød rib ved halsen, hvilket gør den både stilfuld og praktisk. Strækbarhed foran og i ryggen sikrer optimal bevægelsesfrihed, mens justerbare stropper i ryggen muliggør en personlig pasform for øget komfort hele dagen.

To store brystlommer med skjult pen-strop og synlig ID-kort strop, sammen med rummelige hoftelommer, der inkluderer nøglestropper og ekstra store mobiltelefon-lommer, giver praktisk opbevaring og nem adgang til nødvendigheder. Designet inkluderer også en optimal længde, der dækker hofterne og bagdelen, hvilket gør den perfekt til en travl arbejdsdag. Side-slidser giver ekstra komfort og bevægelsesfrihed. Materialet består af en svedtransporterende piqué med en blød, cotton-rich inderside, der giver en let og behagelig følelse mod huden. Den høje åndbarhed gør den ideel til arbejde i krævende og aktive miljøer.

SPORTY MIX-kollektionen kombinerer let vævet stof med strikket piqué, hvilket giver både høj funktionalitet og komfort. Denne serie er skabt til pleje- og omsorgssektoren, med et design der mikser klassiske farver som navy, grå melange, mørkegrøn og bordeaux. De bæredygtige kvaliteter sikrer, at produkterne bevarer deres ydeevne og farveægthed, selv ved hyppig brug og vask. Perfekt til at skabe en professionel og omsorgsfuld atmosfære blandt personale og borgere.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, der tillægges en merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.