Nybo Lysegrøn/Navy/Lyseblå Unisex Nova Premium Busseronne, Lang Slidser, Komfort

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5470871-0502

Nybo Lysegrøn/Navy/Lyseblå Unisex Nova Premium Busseronne, Lang Slidser, Komfort

Denne alsidige unisex busseronne fra Nybo Workwear A/S er designet til at imødekomme behovene for både komfort og funktionalitet. Med sin pæne længde dækker den hofterne og giver et moderne udseende med ærmer, der går ned over overarmene. De lange slidser på siderne fremmer bevægelsesfrihed, hvilket gør den ideel til en dynamisk arbejdsdag. Busseronnen er udstyret med en praktisk brystlomme med strop til pen eller ID-kort, to dybe hoftelommer med nøglestropper, og en handy lomme til mobiltelefonen placeret i højre hoftelomme. Justerbare stropper på ryggen sikrer en individuel pasform, og unisex silhuetten passer til alle.

Nova Premium kollektionen er kendt for sit opmuntrende, beroligende og sofistikerede look. Varianterne i lysegrøn, navy og lyseblå er udvalgt for at matche de nuværende modetrends, og de livlige farver giver et frisk pift til ethvert arbejdsmiljø. Denne kollektion er yderst behagelig takket være det holdbare TENCEL® stof, som sikrer temperaturregulering og permanent bakteriemodstand, hvilket mindsker svedlugt. Nova Premium er både bæredygtig og miljøvenlig, produceret med minimal miljøpåvirkning og perfekt til sundheds- og plejesektoren samt servicesektoren. Andre tilgængelige farvekombinationer inkluderer hvid/lysegrøn/lyseblå, lyseblå/hvid/lysegrøn, navy/lysegrøn/blå samt lys bordeaux/orange/bordeaux og rød/lyseblå/navy.

Materialet består af 50/50% polyester og TENCEL® med en vægt på henholdsvis 200 g/m² for farvet stof og 225 g/m² for hvidt stof.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.