Nybo Lyseblå/Hvid/Lysegrøn Unisex Nova Premium Busseronne, Komfort, Slidser, Justerbar

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5470871-0212

Nybo Lyseblå/Hvid/Lysegrøn Unisex Nova Premium Busseronne, Komfort, Slidser, Justerbar

Denne alsidige unisex-busseronne fra Nybo Workwear A/S er skabt til at give dig både stil og komfort. Den lyseblå, hvide og lysegrønne Nova Premium model dækker dine hofter flot og har lange slidser på siderne for at sikre optimal bevægelsesfrihed. Den er udstyret med en praktisk brystlomme med en strop til pen eller ID-kort samt to dybe hoftelommer med nøglestropper. En ekstra smart funktion er den diskrete mobil-lomme inde i højre hoftelomme. De justerbare stropper på ryggen sikrer en individuel pasform og en behagelig unisex-silhuet.

Nova Premium kollektionen er skabt med tanke på både mode og funktionalitet. De omhyggeligt udvalgte farver, som inkluderer hvid, lysegrøn og flere kombinationer som navy og lyseblå, giver dig et sofistikeret og opmuntrende look. Det holdbare TENCEL® stof sikrer temperaturregulering og modstandsdygtighed over for bakterier, hvilket gør tøjet til en fremragende og bæredygtig løsning for sundheds-, pleje- og servicesektoren.

Produktet findes i flere farvekombinationer, såsom Hvid/lysegrøn/lyseblå, Navy/lysegrøn/blå, Lysegrøn/navy/lyseblå, Lys bordeaux/orange/bordeaux, og Rød/lyseblå/navy for at matche forskellige personlige stilarter.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.