Nybo Navy Unisex Charisma Busseronne, Rummelig og Fleksibel

242,00 kr.278,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5470661-0011

Nybo Navy Unisex Charisma Busseronne, Rummelig og Fleksibel

Nybo Workwear A/S præsenterer deres Navy Unisex Charisma Busseronne, der er både rummelig og fleksibel. Denne unisex-busseronne er ideel for dem, der søger maksimal bevægelsesfrihed, takket være dens lige snit og praktiske slidser i siderne. Ønskes et mere feminint look, kan den let justeres i taljen ved hjælp af en smart trykknapsløsning på ryggen. Derudover er denne model udstyret med rummelige lommer, der inkluderer både mobillomme og praktisk nøglestrop.

I den nye kollektion finder du et stilrent og moderne design med skandinavisk minimalisme som omdrejningspunkt. Serien byder på en række livlige farver og en blød stofkvalitet, der tilsammen skaber et harmonisk og indbydende udtryk. Ud over den klassiske navy kan du også vælge Charisma Busseronnen i farver som sailor blue, turkis, lysegrøn, pink og bordeaux.

Busseronnen er lavet af en høj kvalitetsblanding af 50% polyester og 50% bomuld med en vægt på 180 g/m², hvilket sikrer både holdbarhed og komfort. Uanset din stil eller præference vil du finde en farve, der passer dig.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, at der tillægges en merpris på 15% for størrelser 2XL og større.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.