Nybo Lys Lilla Unisex Charisma Premium Busseronne, Temperaturregulerende, Slidser

242,00 kr.278,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5470651-0068

Nybo Lys Lilla Unisex Charisma Premium Busseronne, Temperaturregulerende, Slidser

Nybo Lys Lilla Unisex Charisma Premium Busseronne er designet til både mænd og kvinder og udstråler både komfort og funktionalitet. Den lige pasform sammen med slidserne i siderne sikrer optimal bevægelsesfrihed, og takket være en innovativ trykknapsløsning kan busseronnen justeres for en mere taljeret, feminin silhuet, hvis ønsket. Praktiske funktioner som rummelige lommer, integreret mobillomme og nøglestropper gør den ideel til en travl hverdag. For dem, der ønsker lidt ekstra længde, kan den bestilles som specialmodel med 10 cm ekstra længde under varenummer 547020122. Stoffet består af en behagelig, temperaturregulerende kvalitet af TENCEL®, som sikrer komfort dagen lang.

Denne kollektion præsenterer en farverig og glædesgivende palette med mættede pastelfarver, der bryder det traditionelle hvide look og tilføjer en varm atmosfære. Fremstillet i en slidstærk og blød stofkvalitet, der er permanent modstandsdygtig over for bakterier og dermed reducerer svedlugt, er farverne ligeså varierede som de er smukke. De inkluderer blandt andet hvid, blå, navy, lys blå, turkis, pale grey, lys grøn, rød, bordeaux, lys bordeaux, gul og orange. Stoffet vaskeanvises på vores hjemmeside.

Busseronnen, som er udført i 50/50% polyester/TENCEL® med en vægt på 200 g/m², er ideel til sundheds- og plejesektoren samt servicesektoren. Den funktionelle V-udskæring giver ansigtet et slankere udseende, mens FlexFix-trykknapper og de indvendige nøglestropper i hoftelommerne er praktiske detaljer, der gør en travl arbejdsdag lettere. Alle modeller kan nemt maskinvaskes og opfylder kravene for industriel vask.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for overstørrelserne fra 2XL og opefter.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.