Nybo Lysegrå Unisex Charisma Premium Busseronne, Slidstærk, Temperaturregulerende

242,00 kr.278,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5470651-0048

Nybo Lysegrå Unisex Charisma Premium Busseronne, Slidstærk, Temperaturregulerende

Med Nybo Workwear’s unisex busseronne i lysegrå får du kombinationen af stil og funktionalitet. Dette slidstærke og temperaturregulerende tøjstykke er skabt til både mænd og kvinder. Designet med en lige pasform og ekstra komfort gennem side-slidser, giver den maksimal bevægelsesfrihed. Hvis du ønsker et mere feminint look, kan du nemt justere taljen med trykknapperne på ryggen. Busseronnen er udstyret med rummelige lommer, inklusiv mobillomme og nøglestrop, hvilket gør den ideel til en travl hverdag.

Den er en del af en kollektion, hvor hver detalje tæller. Kollektionen byder på en bred vifte af pastelfarver, hvilket giver et friskt pust i garderoben. Stoffet består af en TENCEL® blaning, som er både temperaturregulerende og permanent bakterie-resistent, hvilket reducerer svedlugt. Med fokus på minimalistisk nordisk design og funktionalitet tilbyder kollektionen en optimal pasform, høj komfort og stor tilfredshed blandt brugerne. Dette gør busseronnen til en fremragende løsning inden for sundheds- og plejesektoren samt servicesektoren.

Den lysegrå variant er blot en af de mange farvemuligheder; den fås også i hvid, blå, navy, lyseblå, turkis, lysegrøn, rød, bordeaux, lys bordeaux, lys lilla, gul og orange, så der er noget for enhver smag. Alle modeller er klar til industriel vask, hvilket gør dem praktiske for erhvervsbrug.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.