Nybo Grå Unisex Sporty Busseronne, Rummelige Lommer, Justerbar

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5470299-0040

Nybo Grå Unisex Sporty Busseronne, Rummelige Lommer, Justerbar

Nybo Workwear A/S præsenterer Nybo Grå Unisex Sporty Busseronne med rummelige lommer og justerbare funktioner, der er perfekt til både mænd og kvinder. Denne busseronne er udstyret med en rundet spri-hals og har en rummelig brystlomme samt hoftelommer med nøglestropper og integrerede mobillommer, alle sikret med trykknapper. Den lige facon sikrer en god dækning, selv ved buk og løft, mens slidser i siderne giver ekstra fleksibilitet. Busseronnen kan tilpasses med stropjusteringer i både ærmer og overvidde, hvilket gør det muligt at skabe et mere feminint udtryk, hvis ønsket.

Kollektionen Sporty er inspireret af moderne løbetøj og kombinerer rummelighed og god pasform med dynamiske snit og kontraststikninger i friske farver.

Udover den elegante grå farve, kan busseronnen fåes i blå, navy, lyseblå, lysegrøn, mørkegrøn og bordeaux. Stoffet består af en blanding af 50% polyester og 50% BC-bomuld med en vægt på 140 g/m², der sikrer komfort og holdbarhed.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.