Nybo Lyseblå Unisex Sporty Busseronne, Justerbar, Fleksibel

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5470299-0013

Nybo Lyseblå Unisex Sporty Busseronne, Justerbar, Fleksibel

Nybo Lyseblå Unisex Sporty Busseronne er designet til både mænd og kvinder og tilbyder en perfekt blanding af stil og funktionalitet. Denne unisex-busseronne har en stilfuld rundet spri-hals og er udstyret med en rummelig brystlomme samt praktiske hoftelommer, der inkluderer nøglestropper og integrerede mobillommer, alle med trykknapper, så dine ejendele altid er sikre. Med sin lige facon dækker busseronnen godt ned over hofterne, selv ved buk og løft, og den har slidser i siderne for ekstra fleksibilitet. De justerbare stropper på ærmer og overvidde giver mulighed for at tilpasse modellen til et mere feminint udtryk, hvis ønsket opstår.

Kollektionen Sporty er inspireret af moderne løbetøj og kombinerer rummelighed og en fantastisk pasform med dynamiske snit og linjer i friske farver, der skaber et sporty og energisk look. Denne model fås i en række flotte farver, der inkluderer blå, navy, grå, lysegrøn, mørkegrøn og bordeaux, hvilket giver dig mulighed for at vælge den farve, der passer bedst til din stil.

Denne busseronne er fremstillet af en holdbar blanding af 50% polyester og 50% BC-bomuld med en vægt på 140 g/m², hvilket sikrer komfort og holdbarhed i hverdagen.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Der er merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.