Nybo Navy Unisex Sporty Mix Tunika, Åndbar, Stretch

352,00 kr.404,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5360249-0011

Nybo Navy Unisex Sporty Mix Tunika, Åndbar, Stretch

Nybo Navy Unisex Sporty Mix Tunika leverer både komfort og funktionalitet til både kvinder og mænd. Denne unisex-tunika har en rummelig skjorteform med skjult trykknapslukning og blød rib i halsåbningen, hvilket sikrer, at den sidder behageligt hele dagen. Strækbare paneler både foran og på ryggen giver en fremragende pasform og bevægelsesfrihed, mens justerbare stropper i ryggen tillader tilpasning efter individuelle behov. Med to store brystlommer, inklusive en skjult pen-strop og en synlig ID-kort strop, tilbyder denne tunika praktiske opbevaringsløsninger. De rummelige, lukkebare hoftelommer med nøglestropper og store mobiltelefon-lommer er designet til at gøre din arbejdsdag mere effektiv.

SPORTY MIX-kollektionen repræsenterer en kombination af let vævede stoftyper og strikket piqué, der fremhæver high performance, funktionalitet og komfort. Denne serie er specifikt designet til at opfylde kravene i pleje- og omsorgssektoren, hvor høj ydeevne og komfort er afgørende. Tunikaens design med mikset af klassiske farver såsom navy, lyseblå, grå melange, mørkegrøn og bordeaux bidrager til et professionelt og stilfuldt look, der passer perfekt til mørke underdele.

Materialevalget består af en blanding af polyester og BC-bomuld, som giver et materiale med både høj åndbarhed og holdbarhed. Tunikaens lette og svedtransporterende piqué-ærmer og sidepaneler sikrer, at du forbliver komfortabel, selv på de travleste dage. Kvaliteterne er udviklet med fokus på bæredygtighed, åndbarhed og farveægthed, og en smudsafvisende yderside garanterer, at tunikaen holder sig flot længere.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.