Nybo Lyseblå Unisex Sporty Tunika, Kortærmet, Fleksibel

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5360129-0013

Nybo Lyseblå Unisex Sporty Tunika, Kortærmet, Fleksibel

Den lyseblå unisex sporty tunika fra Nybo Workwear A/S er designet med både mænd og kvinder i tankerne. Denne kortærmede tunika fremhæver alsidighed og funktionalitet med en rummelig brystlomme og to praktiske hoftelommer, som har både nøglestropper og integrerede mobillommer. Alle lommerne er forsynet med trykknapper, der sikrer, at dine ejendele forbliver på plads. Skjorten har et lige snit, der dækker godt, selv når du bukker eller løfter, og slidser i siderne giver ekstra fleksibilitet. Der er endda mulighed for at justere stropperne på ærmerne og overvidden, så tunikaen kan få et mere feminint udtryk efter behov.

Sporty-kollektionen er inspireret af moderne løbetøj, hvilket afspejles i de dynamiske snit og kontraststikninger i forskellige friske farver. Denne kollektion kombinerer rummelighed og en god pasform med et visuelt sporty udtryk, der gør modellerne ideelle til både arbejde og fritid.

Produktet fås ikke kun i lyseblå, men også i andre spændende farver som blå, navy, grå, lysegrøn, mørkegrøn og bordeaux. Tillige er materialet en holdbar blanding af 50 % polyester og 50 % BC-bomuld på 140 g/m², som sikrer både komfort og slidstyrke.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, at der er en merpris på 15 % for overstørrelser fra 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.