Nybo Blå Unisex Sporty Tunika, Rummelig, Justerbar

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5360129-0010

Nybo Blå Unisex Sporty Tunika, Rummelig, Justerbar

Oplev imponerende komfort og praktisk design med Nybo Workwear A/S unisex skjorte, Nybo Blå Unisex Sporty Tunika, Rummelig, Justerbar. Denne alsidige skjorte byder på en rummelig brystlomme samt hoftelommer med nøglestropper og integrerede mobillommer, som gør det let at holde orden på dine ejendele. Skjorten er udstyret med trykknapper i alle lommer, så indholdet altid sidder sikkert, mens de lige snit og den ekstra længde bagtil sikrer optimal dækning ved bevægelse. For ekstra fleksibilitet har modellen slidser i siderne samt stropjustering i ærmer og overvidde, der gør det muligt at tilpasse skjorten til et mere feminint udtryk.

Kollektionen Sporty, inspireret af moderne løbetøj, byder på dynamiske snit og linjer med kontraststikninger, som kombinerer rummelighed og god pasform med et sporty look. Med farvemuligheder som navy, lyseblå, grå, lysegrøn, mørkegrøn og bordeaux kan du være sikker på at finde en, der passer til din stil.

Materialet, der består af en blanding af 50% polyester og 50% BC-bomuld, sikrer åndbarhed og holdbarhed, ideelt til lange arbejdsdage. Uanset om du vælger den klassiske blå eller en af de andre flotte farver, garanterer denne tunika komfort og funktionalitet.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.