Nybo Hvide Unisex Charisma Premium Bukser, Pull-on, Komfortabel, Slidstærk

350,00 kr.402,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5050571-0000

Nybo Hvide Unisex Charisma Premium Bukser, Pull-on, Komfortabel, Slidstærk

Nybo Hvide Unisex Charisma Premium Bukser er det ideelle valg til enhver garderobe med sin smarte pull-on design. Inspireret af bekvemme sweatpants, er disse bukser perfekte til både mænd og kvinder, og de er endda velegnede til tidlige stadier af graviditet. Den justerbare talje med elasticitet, blød rib og snøre sikrer optimal komfort dagen igennem. Funktionelle detaljer såsom dybe skrålommer foran, en baglomme og to rummelige lår-lommer med ekstra volumen gør disse bukser yderst praktiske, ideelle til at medbringe nødvendigt udstyr som tablets og telefoner. Bukserne er designet for maksimal bevægelighed, og man kan nemt bukke sig uden gener, takket være en pasform, der ikke trækker ned i ryggen. Den ribbede benåbning gør det nemt at justere længden for ekstra komfort.

Kollektionens design byder på et udvalg af mættede pastelfarver, der komplementerer det bløde, temperaturregulerende TENCEL® stof, som er permanent modstandsdygtig over for bakterier, hvilket reducerer svedlugt. Dette gør kollektionen til et fremragende og alsidigt valg, ikke mindst til sundheds- og servicesektoren. Supersmarte detaljer som nøglestropper i hoftelommer, mobillommer og FlexFix-trykknapper fremmer funktionaliteten. Det minimalistiske nordiske udtryk og komfortable stof sikrer både stil og høj komfort.

Tilgængelig i klassisk hvid samt andre farver, og bukserne opfylder kravene til industriel vask, hvilket gør dem både praktiske og stilfulde i enhver arbejdssituation.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL (Merpris på 15% for størrelser 2XL og op)

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.