Nybo Blå/Beige Unisex Good Night Bukser, Pull-on, Åndbar, Komfort

279,75 kr.321,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5050549-0203

Nybo Blå/Beige Unisex Good Night Bukser, Pull-on, Åndbar, Komfort

De blå og beige unisex pull-on bukser fra Nybo Workwear A/S er designet til ultimativ komfort og alsidighed. Disse bukser er ideelle for både mænd og kvinder, takket være deres rummelige og klassiske pasform. Livet er udstyret med både elastik og bindebånd for en personlig pasform, der sikrer, at bukserne sidder præcis som ønsket. De rummelige forlommer giver praktisk opbevaringsplads til småting. Bukserne er lavet i en slidstærk stofkvalitet med en blød overflade, der føles behagelig mod huden og har fremragende åndbarhed.

GOOD NIGHT kollektionen er inspireret af traditionel pyjamasdesign, som er med til at skabe tryghed og ro, specielt i plejearbejdet med demente beboere. Komforten er i fokus, og stoffet føles blødt mod huden, hvilket også gør det behageligt for patienter ved direkte kontakt med plejepersonalet. Denne serie er udviklet til at tilbyde lang holdbarhed og stor komfort, hvilket med den rette pleje gør, at tøjet holder i lang tid.

Materialet består af 50% polyester og 50% bomuld med en vægt på 140 g/m². Bukserne findes også i andre farvevarianter for at imødekomme forskellige præferencer.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.