Nybo Sort Unisex New Gen Bukser, 4-vejs Stretch, Justerbar Elastik

440,00 kr.506,00 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5050402-0072

Nybo Sort Unisex New Gen Bukser, 4-vejs Stretch, Justerbar Elastik

Nybo Workwear A/S præsenterer deres alsidige bukser i serien Nybo Sort Unisex New Gen Bukser, designet med fokus på komfort og funktionalitet for både mænd og kvinder. Disse bukser er fremstillet i et let materiale og har et klassisk og minimalistisk look kombineret med praktiske funktioner. Med to rummelige skrålommer foran og to skjulte baglommer er der rigelig opbevaringsplads, mens en stor, lukkebar dobbeltlomme på højre lår sikrer plads til nødvendige redskaber og hjælpemidler i hverdagen.

De 4-vejs stretchpaneler ved knæene og bagpå sikrer, at du har fuld bevægelsesfrihed, mens den justerbare elastik bag i linningen, kombineret med bæltestropperne, giver en perfekt pasform og optimal komfort, selv under intensive arbejdssituationer. Bukserne har en moderat taljehøjde og en smal benvidde, som skaber en slank silhuet.

NEW GEN kollektionen er et skridt frem mod fremtiden med multifunktionelle og fleksible designelementer, som opfylder de høje forventninger til moderne arbejdstøj. Slidstærke materialer og gennemarbejdede designdetaljer sikrer en perfekt pasform og komfort, som bevarer det minimalistiske udtryk. Disse bukser er særligt egnede til industriel vask og bevarer deres form og strækevner hele dagen.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, at der tilkommer en merpris på 15% for størrelser 2XL og større.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.