Nybo Sort-Hvid Pepita Unisex New Nordic Casual Buks, Pull-On, Komfort

440,00 kr.506,00 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5050381-0800

Nybo Sort-Hvid Pepita Unisex New Nordic Casual Buks, Pull-On, Komfort

Denne unisex-buks fra Nybo Workwear A/S, kendt som Nybo Sort-Hvid Pepita Unisex New Nordic Casual Buks, er designet med komfort og stil i tankerne. Bukserne er inspireret af street style og har en løs pasform i taljen og hoften, der bliver til en tætsiddende pasform ved benene, hvilket gør dem ideelle for både mænd og kvinder. Rib og bindebånd i taljen samt ribdetaljer ved benene bagpå tilføjer både en cool og komfortabel fornemmelse, mens praktiske lommer foran, bagpå og en speciel lårlomme, der kan lukkes, gør det nemt at have alle nødvendige redskaber inden for rækkevidde. En diskret service-strop under linningen gør det nemt at placere et viskestykke, når du arbejder i køkkenet eller spiseområdet.

New Nordic er en spændende kollektion skabt specielt til kokke og tjenere, som tilbyder et bredt udvalg af kokkejakker, skjorter, bukser, forklæder og udendørsjakker. Kollektionen henter inspiration fra den nordiske natur og arv og kombinerer det med minimalistisk design. Højteknologiske og bæredygtige materialer samt innovative designdetaljer gør New Nordic til et eksklusivt valg for alle professionelle i gastronomibranchen. Med kvaliteter og farver, der afspejler det rå nordiske miljø, møder man både letvægtskvaliteter i polyester/bomuld og materialer som genanvendt polyester og økologisk bomuld. Farverne spænder fra frisk hvid til khaki, brun/grønne nuancer og dyb sort, hvilket gør det nemt at finde noget, der passer til enhver smag.

Disse bukser fås i størrelserne: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for overstørrelser fra 2XL og opefter.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.