Nybo Hvid Unisex Take Away Kokkejakke, Kortærmet, Komfort

176,00 kr.202,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5010159-0000

Nybo Hvid Unisex Take Away Kokkejakke, Kortærmet, Komfort

Nybo Workwear A/S præsenterer den uundværlige Nybo Hvid Unisex Take Away Kokkejakke. Denne kortærmede kokkejakke er designet til at levere både komfort og funktionalitet, perfekt til lange og travle dage i køkkenet. Den dobbeltradede konstruktion med skjulte trykknapper giver et stilfuldt og rent look, mens de synlige trykknapper ved halsåbningen tilføjer ekstra detaljer til designet. Kokkekraven er specielt designet med en bredere åbning for at give optimal bevægelsesfrihed og komfort, og en praktisk strop bag på kraven sørger for, at forklædestroppen forbliver på plads hele dagen.

Pasformen er rummelig og klassisk, hvilket gør denne jakke velegnet til alle kropsformer. Funktionen af de kortærmede ærmer sikrer nem bevægelse og bekvemmelighed i en hektisk arbejdsdag, mens de kvalitetsmaterialer, 50/50% polyester og bomuld, kombinerer holdbarhed med komfort for langvarig brug.

TAKE AWAY-kollektionen er specialudviklet til kokke og køkkenpersonale. Med et skarpt fokus på funktionalitet, opfylder denne linje alle basale behov i køkkenet. Tøjet fra denne kollektion, herunder jakken, er kendt for høj holdbarhed, når det behandles korrekt, hvilket gør det til et pålideligt valg sæson efter sæson.

Ud over den klassiske hvide farve kan kokkejakken også fås i en stilfuld sort udgave, så du kan vælge den farve, der passer bedst til dine behov.

Tilgængelige størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk venligst, at der er en merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.