Nybo Hvid Unisex Clima Sport Termovest, Udvendige Lommer

440,00 kr.506,00 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 4010131-0000

Nybo Hvid Unisex Clima Sport Termovest, Udvendige Lommer

Nybo Workwear A/S præsenterer denne smarte og funktionelle hvide unisex Clima Sport termovest med udvendige lommer. Denne vest er ideel til dig, der har brug for ekstra opbevaringsplads, da den har store hoftelommer og en praktisk brystlomme på venstre side, perfekt til kuglepenne eller andre småting. Vesten er nem at tage af og på med sine trykknapper foran, hvilket gør den yderst brugervenlig.

Som en del af kollektionen, leverer termo-beklædning ideel til plejesegmentet med fokus på både holdbarhed og isoleringsevne. Serien kan modstå industrivask ved op til 60 grader og tåler både tørretumbling og dampning, hvilket gør vedligeholdelsen nem og effektiv.

Denne termovest fås ikke kun i en ren og alsidig hvid, men også i en elegant navy farve, så du kan vælge den variant, der bedst passer til din stil eller uniformsbehov.

Materialerne består af en holdbar blanding af 65% polyester og 35% bomuld, med en vægt på 380 g/m², hvilket sikrer en robust og holdbar vest, der kan holde til daglig brug i krævende miljøer.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for størrelser 2XL og større.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.