Nybo Sort New Nordic Unisex Forstykke, Holdbar, Med Lommer

220,00 kr.

e-delete
e-add

På lager Sendes alle hverdage inden kl. 14.00

Varenummer: 3181171-0724

Nybo Sort New Nordic Unisex Forstykke, Holdbar, Med Lommer

Gør arbejdet i køkkenet og spiseområdet både stilfuldt og funktionelt med Nybo Sort New Nordic Unisex Forstykke. Inspireret af traditionelt nordisk arbejdstøj, er dette forstykke skræddersyet til moderne kokke og tjenere, der ønsker både komfort og praktiske løsninger i deres hverdag. Forstykket kan bindes både foran og bagpå, hvilket giver fleksibilitet i looket. Med en smart løbegang i toppen forhindres bindebåndene i at blive viklet sammen under vask, hvilket forlænget holdbarheden. Det har også en praktisk service-strop til at holde et viskestykke inden for rækkevidde.

To store, rummelige lommer med 3D-effekt sikrer, at du altid har dine nødvendige redskaber lige ved hånden, hvad enten du arbejder i køkkenet eller betjener gæster. Kvaliteten er lavet af en kraftig lærredsvævning, der ikke kun er holdbar, men også bliver blødere og flottere efter hver vask. De lange bindebånd ved hoften og den praktiske service-strop gør dette forstykke til et uundværligt stykke arbejdstøj.

New Nordic er en innovativ kollektion rettet mod kokke og tjenere, der kombinerer inspiration fra den nordiske natur og arv med minimalistiske designprincipper. Kollektionen byder på et bredt udvalg, herunder kokkejakker, skjorter, bukser, forklæder og en udendørsjakke. Benyttelsen af bæredygtige materialer som genanvendt polyester og økologisk bomuld, blandet med kraftig kanvas, sikrer lang holdbarhed og beskyttelse mod varm mad og væsker. Farverne spænder fra frisk hvid og khaki til brun/grønne nuancer og dyb sort.

Dette forstykke fås også i en række andre farver som brun/brun, brun/denimblå, khaki/denimblå, khaki/khaki og sort/denimblå, så der er noget for enhver smag og stil.

Tilgængelige størrelser: ONE-SIZE.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.