Nybo Sort/Denimblå Unisex New Nordic Forstykke, Slidstærk, Rummelige Lommer

220,00 kr.

e-delete
e-add

På lager Sendes alle hverdage inden kl. 14.00

Varenummer: 3181171-0721

Nybo Sort/Denimblå Unisex New Nordic Forstykke, Slidstærk, Rummelige Lommer

Oplev det funktionelle Nybo Sort/Denimblå Unisex New Nordic Forstykke, der kombinerer traditionelt nordisk design med moderne brugervenlighed og er særligt henvendt til kokke og tjenere. Dette forstykke, med sine bindebånd, kan styles både foran og bagpå for at tilpasse og variere udseendet efter behov. Det unikke design inkluderer en løbegang i toppen, der beskytter bindebåndene under vask, samt en praktisk service-strop til viskestykker, ideel til brug i både køkken og spiseområde. De store, rummelige lommer med 3D-effekt giver ekstra plads til opbevaring af nødvendige redskaber og gør forstykket yderst praktisk i daglig brug.

Nybo Sort/Denimblå Unisex New Nordic Forstykke er fremstillet af en slidstærk lærredsvævning i høj kvalitet, der både er holdbar og blødgøres ved hver vask. De lange bindebånd ved hoften, service-stroppen og de rummelige lommer gør dette forstykke ikke kun funktionelt, men også komfortabelt og stilfuldt.

New Nordic kollektionen bringer et frisk pust med sine højteknologiske og bæredygtige materialer, inspireret af nordisk natur. Med letvægts polyester/bomuld og materialer som genanvendt polyester og økologisk bomuld, tilbyder denne kollektion et bredt udvalg af kokkejakker, skjorter, bukser, forklæder og udendørsjakker – alle designet til at modstå de udfordringer, som arbejdsmiljøet byder på. De tilgængelige farver spænder fra frisk hvid til dyb sort, og inkluderer også nuancer som khaki og brun/grøn.

Produktet fås i Sort/denimblå og findes også i farverne brun/brun, brun/denimblå, khaki/denimblå, khaki/khaki og sort/sort.

Tilgængelige størrelser: ONE-SIZE.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.