Nybo Khaki Unisex New Nordic Forstykke, Holdbar, 3D-Lommer

220,00 kr.

e-delete
e-add

På lager Sendes alle hverdage inden kl. 14.00

Varenummer: 3181171-0303

Nybo Khaki Unisex New Nordic Forstykke, Holdbar, 3D-Lommer

Nybo Workwear A/S præsenterer det funktionelle Nybo Khaki Unisex New Nordic Forstykke, som er specielt designet til moderne kokke og tjenere. Dette forstykke er inspireret af traditionelt nordisk arbejdstøj og kan bindes både foran og bagpå, så du kan finde lige det look, der passer til dig. Praktisk og anvendeligt, har forstykket en løbegang i toppen, der beskytter bindebåndene under vask og forhindrer dem i at vikle sig sammen.

Det funktionelle design indeholder også en service-strop på forsiden, ideel til at hænge et viskestykke, mens du arbejder i køkkenet eller spiseområdet. De to store lommer med 3D-effekt giver ekstra plads til at opbevare nødvendige redskaber, så du altid har det, du skal bruge, lige ved hånden. Det tunge lærredsstof er yderst holdbart og bliver både blødere og mere attraktivt for hver vask, hvilket sikrer langvarig komfort og brugbarhed.

New Nordic kollektionen byder på et bredt udvalg af arbejdssæt til kokke og tjenere med fokus på minimalistisk og bæredygtigt design. Inspireret af nordisk natur og arv, kombinerer denne kollektion højteknologiske og miljøvenlige materialer med innovative design detaljer. Kollektionen omfatter letvægts polyester/bomuld, genanvendt polyester og økologisk bomuld, der alle er nøje udvalgt for deres holdbarhed og bæredygtighed. Farvepaletten spænder fra frisk hvid, khaki, brune og grønne nuancer til dyb sort.

Foruden khaki/khaki er dette forstykke også tilgængeligt i en række andre farvekombinationer: brun/brun, brun/denimblå, khaki/denimblå, og sort/denimblå, sort/sort. Dette giver mulighed for at vælge den farve, der bedst matcher dit personlige stilvalg eller arbejdspladsens æstetik.

Tilgængelige størrelser: ONE-SIZE.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.