Nybo Sort Herre Club-Classic Bukser, Slidstærk, Lårlomme, Klap

440,00 kr.506,00 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 2050021-0072

Nybo Sort Herre Club-Classic Bukser, Slidstærk, Lårlomme, Klap

Nybo Workwear A/S præsenterer herre Club-Classic bukser, der kombinerer stil og funktionalitet. Disse bukser er kendt for deres slidstærke kvalitet, hvilket sikrer en lang levetid. Den indvendige justerbare linning giver en perfekt pasform, mens bukserne også er udstyret med praktiske funktioner såsom en mobillomme med strop og trykknap på venstre lår, samt en yderligere lomme på højre lår. Hvis du har brug for ekstra opbevaring, vil du sætte pris på de dybe hoftelommer samt baglommen i højre side. Bæltestropperne giver mulighed for at tilføje et bælte efter behov og skabe et endnu mere individuelt look.

I vores alsidige og klassiske bukseserie finder du flere unikke egenskaber, som passer til enhver stil og behov. Disse herrebukser fås i både sort og en smuk ‘Sailor Blue,’ så du kan vælge den farve, der bedst passer til dit outfit.

Materialet er en komfortabel blanding af 65% polyester og 35% bomuld med en vægt på 210 g/m², hvilket gør dem både holdbare og behagelige at bære gennem hele dagen.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.