Nybo Hvid/Gul Unisex Sunshine Busseronne, Slidser og Flex Fix-Knapper

286,00 kr.329,00 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 2030351-0114

Nybo Hvid/Gul Unisex Sunshine Busseronne, Slidser og Flex Fix-Knapper

Nybo Workwear A/S præsenterer den smarte og funktionelle Hvid/Gule Unisex Sunshine Busseronne, der kombinerer komfort med holdbarhed. Denne busseronne er ideel for både mænd og kvinder, og er udstyret med to rummelige hoftelommer. Den venstre lomme inkluderer en praktisk nøglestrop, mens den højre præsenterer en praktisk dobbeltlomme. På brystet finder du en lomme perfekt til kuglepenne, navneskilt og andre småting. For maksimal bevægelsesfrihed er der strategisk placeret slidser i siderne, og halsåbningen kan let lukkes med en trykknap. En praktisk udvendig nakkestrop gør det nemt at hænge busseronnen op, og de specialudviklede flex fix-knapper sikrer, at modellen kan tåle industriel vask uden problemer.

Fra kollektionen “Comfortec Satin” kommer dette klassiske design, der især henvender sig til sundhedssektoren. Denne serie er konstrueret med høj bomuldsandel mod kroppen for at sikre maksimal komfort hele dagen. De hvide overdele kan vælges med forskellige farvede besætninger, hvilket gør det muligt at tilpasse tøjet til virksomhedens logo, så busseronnen også kan bruges som CI-beklædning.

Denne unisex-busseronne er ikke kun tilgængelig i hvid/gul, men fås også i elegante kombinationer som hvid/grå og hvid/lyseblå, hvilket giver mulighed for flere stilfulde valg.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, der er en merpris på 15% for størrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.