Nybo Mørkegrøn Damebusseronne, Sporty, Strækbar, Komfort

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1470419-0054

Nybo Mørkegrøn Damebusseronne, Sporty, Strækbar, Komfort

Den stilfulde og komfortable damebusseronne fra Nybo Workwear A/S er skræddersyet til den moderne kvinde, der ønsker både æstetik og funktionalitet. Med en let taljeret pasform og en diskret trykknapslukning ved halsåbningen, samt en blød rib i nakken, tilbyder denne busseronne ikke kun et slankt look men også exceptionel komfort. Den er designet til maksimal fleksibilitet med strækbare paneler i både bryststykke og ryg og har mulighed for ekstra taljering via en smart justering i ryggen, for en personlig pasform.

Busseronnen har en rummelig brystlomme og to hoftelommer, alle udstyret med nøglestropper og integrerede mobillommer med trykknapper, som sikrer, at dine ejendele er beskyttede. For øget bevægelighed og komfort, er der slidser i siderne, og en længere længde bagtil sørger for at dække godt ved buk og løft. Den kommer i en flot mørkegrøn farve, men du kan også vælge andre stilfulde nuancer som navy, lyseblå, grå, lysegrøn eller bordeaux for at matche din personlige stil og garderobe.

Kollektionen Sporty er skabt med inspiration fra moderne løbetøj, kombinerer rummelighed og en god pasform med dynamiske snit og levende kontraststikninger. Denne serie giver et sporty og trendy look, perfekt til både arbejdspladsen og efter fyraften.

Materialet er en let og holdbar blanding af 50% polyester og 50% BC-bomuld med en vægt på 140 g/m², som sikrer både holdbarhed og en let følelse mod huden.

Tilgængelige størrelser: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. Bemærk, at der er en merpris på 15% for størrelser fra 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.