Nybo Grå Damebusseronne, Sporty, Strækbar, Komfort

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1470419-0040

Nybo Grå Damebusseronne, Sporty, Strækbar, Komfort

Denne damebusseronne fra Nybo Workwear er det perfekte valg for dig, der søger både komfort og funktionalitet i dit arbejdstøj. Med en let taljeret pasform og en halsåbning med skjult trykknapslukning i stolpen, samt en blød rib i nakken, giver denne busseronne både stil og komfort. Busseronnen er designet med strækbarhed i både bryststykke og ryg, hvilket sikrer optimal bevægelsesfrihed. Det fleksible design muliggør ekstra taljering via smart justering i ryggen, og modellen er udstyret med en rummelig brystlomme samt hoftelommer med nøglestropper og integrerede mobillommer. Alle lommer er forsynet med trykknapper, så dine ejendele er sikre og lettilgængelige. Slidserne i siderne øger komforten, og den ekstra længde sikrer, at busseronnen sidder godt ved buk og løft.

Kollektionen Sporty er inspireret af moderne løbetøj og har derfor et dynamisk design med kontraststikninger i friske farver. Serien kombinerer rummelighed og god pasform med et sporty udtryk, perfekt til den aktive arbejdsdag.

Denne model fås i en smuk grå farve, men du kan også vælge mellem Navy, Lyseblå, Lysegrøn, Mørkegrøn og Bordeaux alt efter din personlige præference.

Materialet består af 50% polyester og 50% BC-bomuld med en vægt på 140 g/m², hvilket sikrer både holdbarhed og komfort.

Tilgængelige størrelser: XS, 34, S, 38, M, 42, L, 46, XL, 50, 2XL, 54, 3XL, 58, 4XL, 62. Der er en merpris på 15% for størrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.