Nybo Mørkegrøn Damebusseronne, Sporty, Fleksibel, Taljering

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1470279-0054

Nybo Mørkegrøn Damebusseronne, Sporty, Fleksibel, Taljering

Nybo Workwear A/S præsenterer en elegant og funktionel damebusseronne, som er en del af deres populære kollektion inspireret af tidens løbetøj. Denne let taljerede busseronne i mørkegrøn er designet med en stor åbning foran, der gør det nemt at tage den af uden kontakt med ansigtet, hvilket minimerer spredning af eventuelle urenheder. Med mulighed for ekstra taljering via en smart justeringsfunktion i ryggen, kan du nemt tilpasse modellen til din krop.

Busseronnen har flere praktiske lommer: en rummelig brystlomme og to hoftelommer med nøglestropper og integrerede mobillommer. Alle lommer er udstyret med trykknapper, der sikrer, at dine ting bliver på plads. Den lækre, rundede bund og rib i siderne giver ekstra fleksibilitet og en komfortabel pasform, der gør det muligt at bevæge sig frit. Den er ikke bare rummelig men også stilfuld med et sporty udtryk præget af dynamiske snit og kontraststikninger, der understreger bevægelse og aktivitet.

Foruden den mørkegrønne variant fås denne damebusseronne også i livlige farver som blå, navy, grå og bordeaux. Materialet består af en holdbar blanding af 50% polyester og 50% BC-bomuld, der sikrer både komfort og slidstyrke, med en let vægt på kun 140 g/m². Busseronnens design sikrer desuden, at den dækker godt bagtil, selv ved buk og løft.

Tilgængelige størrelser: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.