Nybo Pink Dame Comfort Tunika, Kortærmet, Åndbar, Strækbar

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1361189-0063

Nybo Pink Dame Comfort Tunika, Kortærmet, Åndbar, Strækbar

Nybo Pink Dame Comfort Tunika fra Nybo Workwear A/S er det ideelle valg for servicepersonale og plejemedarbejdere, der værdsætter både stil og funktionalitet. Denne let taljerede, kortærmede tunika med skjult trykknaplukning foran byder på diskrete tone-i-tone detaljer ved krave og ærmer, der tilføjer et elegant touch. Den strækbare konstruktion i ryggen og justering i taljen bagpå tilbyder en fremragende pasform til forskellige kropstyper, mens raglanærmer og regulerbare ærmeåbninger sikrer optimal komfort gennem hele dagen.

To store brystlommer med skjult pen-strop og centralt placeret strop til id-kort giver ekstra funktionalitet, mens rummelige hoftelommer med trykknap-lukning og nøglestropper er perfekte til opbevaring af mobiltelefon og andre nødvendigheder. Tunikaens længde er designet til at dække hofterne, og med side-slidser får du ekstra fleksibilitet og bevægelsesfrihed, hvilket gør den ideel til en travl arbejdsdag.

COMFORT-kollektionen understøtter daglig komfort og effektivitet for plejepersonale. Materialer som TENCEL™ og genanvendt polyester sikrer høj åndbarhed, fantastisk farveægthed og minimal risiko for svedlugt takket være deres bakteriehæmmende egenskaber. Serien er designet med miljøvenlige produktionsmetoder, hvilket gør den til et bæredygtigt valg. Tilgængelige farver som Navy, Turkis, Mørkegrøn og Bordeaux giver dig mulighed for at finde den perfekte nuance, der passer til din arbejdsuniform.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.