Nybo Lysegrøn/Navy/Lyseblå Dametunika Nova Premium Taljeret, Feminin Pasform, Optimal Bevægelsesfrihed

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1361151-0502

Nybo Lysegrøn/Navy/Lyseblå Dametunika Nova Premium Taljeret, Feminin Pasform, Optimal Bevægelsesfrihed

Denne stilfulde dametunika fra Nybo Workwear A/S i den smukke farvekombination af lysegrøn, navy og lyseblå tilbyder både komfort og et moderne look. Tunikaen har et flot taljeret snit, der skaber en feminin pasform, og den dækker hofterne på en elegant måde. De dækkende ærmer og langslidsede sider sikrer optimal bevægelsesfrihed, mens den formede V-hals giver et slankt og sofistikeret udtryk.

Denne tunika er ikke blot æstetisk tiltalende; den er også praktisk. Med en brystlomme udstyret med en strop til pen eller ID-kort, to rummelige hoftelommer med nøglestropper, og en ekstra mobiltelefonlomme i højre hoftelomme, er der masser af opbevaringsmuligheder til hverdagens nødvendigheder.

Nova Premium kollektionen spreder glæde med sine friske og sofistikerede farver. Denne serie er skabt med fokus på både visuel appel og funktionalitet og tilbyder behageligt, temperaturregulerende TENCEL®-stof. Dette materiale sikrer, at tunikaen er permanent modstandsdygtig over for bakterier og mindsker svedlugt, samtidig med at være miljøvenlig. Med farvekombinationer som hvid/lysegrøn/lyseblå, lyseblå/hvid/lysegrøn, navy/lysegrøn/blå, lys bordeaux/orange/bordeaux og rød/lyseblå/navy, tilbyder kollektionen noget for enhver smag.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk venligst, at der pålægges en merpris på 15% for overstørrelser fra 2XL og opefter.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.