Nybo Gul Dametunika, Charisma Premium, Komfort, Slidstærk, Temperaturregulerende

242,00 kr.278,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1360861-0070

Nybo Gul Dametunika, Charisma Premium, Komfort, Slidstærk, Temperaturregulerende

Denne elegante og praktiske dametunika fra Nybo Workwear A/S er designet til at kombinere komfort og funktionalitet. Den let taljerede model fremhæver et moderne look og inkluderer en v-udskæring, der giver et slankere udtryk til hals og ansigt. Med slidser i siderne får du øget bevægelsesfrihed, og de rummelige lommer med både mobillomme og nøglestrop sikrer, at du altid har dine vigtigste ejendele lige ved hånden. Tunikaen er fremstillet i temperaturregulerende TENCEL®, hvilket gør den ideel til lange arbejdsdage.

Kollektionen,’Charisma Premium’, tilbyder en frisk og munter vinkel på arbejdstøj med en række mættede pastelfarver som hvid, blå, navy, lyseblå, turkis, lysegrøn, rød, bordeaux, lys bordeaux, lys lilla og orange. Det minimalistiske nordiske design kombineret med det bløde og slidstærke stof gør denne tunika til et perfekt valg inden for sundheds- og plejeområdet samt servicesektoren. Farvestærkt og praktisk design, der både forbedrer komfort og reducerer svedlugt takket være den bakterieresistente TENCEL®-kvalitet.

Tilgængelige størrelser: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. Merpris på 15% for størrelser 2XL og derover.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.