Nybo Lys Bordeaux Dame Charisma Premium Tunika, Kortærmet, Temperaturregulerende, Slidser

242,00 kr.278,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1360861-0067

Nybo Lys Bordeaux Dame Charisma Premium Tunika, Kortærmet, Temperaturregulerende, Slidser

Nybo Lys Bordeaux Dame Charisma Premium Tunika er den perfekte blanding af stil og funktionalitet. Denne lettaljerede dametunika har et moderne design med en elegant V-hals, som giver et flot slankende udtryk til halsen og ansigtet. De praktiske slidser i siderne øger bevægelsesfriheden, mens rummelige lommer, inklusiv en mobillomme og nøglestrop, sikrer, at du nemt kan have dine nødvendigheder lige ved hånden. Fremstillet i det innovative temperaturregulerende TENCEL®-materiale, som består af 50% polyester og 50% TENCEL®, garanterer den høj komfort og fremragende holdbarhed.

Kollektionen er en fantastisk alternativ løsning til det traditionelle, hvide arbejdstøj. Med en palet af mættede pastelfarver, reflekteret i blødt og komfortabelt stof, er den både modstandsdygtig over for bakterier og designet til at minimere svedlugt. Kollektionen har et minimalistisk nordisk udtryk med smarte detaljer, der gør den ideel til sundheds- og plejesektoren samt servicesektoren. Den fleksible justering bagpå i unisex-modeller, nøglestroppers placering i hoftelommerne, mobillommen og slidserne for bedre komfort er blot nogle af de smarte detaljer.

Ud over lys bordeaux findes tunikaen også i en bred vifte af farver som hvid, blå, navy, lyseblå, turkis, lysegrøn, rød, bordeaux, lys lilla, gul og orange, hvilket gør det nemt at matche den med forskellige bukser og skabe et muntert og farverigt udseende. Alle modeller opfylder naturligvis kravene til industriel vask og er skabt til at holde til daglig brug.

Tilgængelige størrelser: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. Bemærk, at der er en merpris på 15% for overstørrelser fra 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.