Nybo Bordeaux Dametunika, Charisma Premium, Komfortabel, Temperaturregulerende, Slidser

242,00 kr.278,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1360861-0064

Nybo Bordeaux Dametunika, Charisma Premium, Komfortabel, Temperaturregulerende, Slidser

Nybo Workwear A/S præsenterer en flot Bordeaux dametunika fra Charisma Premium-kollektionen, som er ideel til dem, der ønsker komfort og stil i hverdagen. Denne lettaljerede dametunika har en elegant formet V-hals, der giver et slankende udtryk til hals og ansigt. Tunikaen er designet med praktiske slidser i siderne, hvilket øger bevægelsesfriheden. Lommerne er rummelige og inkluderer en smart mobillomme samt en nøglestrop, der gør hverdagen nemmere. Tunikaen er fremstillet af det avancerede temperaturregulerende stof TENCEL®, der sikrer en behagelig oplevelse hele dagen.

Charisma Premium-kollektionen byder på et friskt alternativ til den traditionelle hvide farve og kommer i en række livlige pastelfarver som hvid, blå, navy, lyseblå, turkis, lysegrøn, rød, lys bordeaux, lys lilla, gul og orange. Stoffet er ikke blot blødt og yderst komfortabelt, men også slidstærkt og permanent modstandsdygtig over for bakterier, hvilket reducerer svedlugt i tøjet. Med et minimalistisk nordisk design og en god pasform er tunikaerne fra denne kollektion perfekte til sundheds- og plejesektoren samt servicesektoren.

Tunikaen er lavet af en blanding af 50% polyester og 50% TENCEL® på 200 g/m², hvilket sikrer holdbarhed og komfort. Det brede udvalg af farver gør det nemt at matche tunikaen med forskellige bukser. Alle modeller opfylder desuden kravene til industriel vask, så du altid kan være sikker på en hygiejnisk og professionel fremtoning.

Tilgængelige størrelser: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. Der er en merpris på 15% for overstørrelser fra 2XL og opefter.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.