Nybo Rød Dametunika Charisma Premium, Temperaturregulerende, Slidser

242,00 kr.278,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1360861-0060

Nybo Rød Dametunika Charisma Premium, Temperaturregulerende, Slidser

Nybo Workwear A/S præsenterer denne lette og elegante dametunika, Charisma Premium. Med sit moderne snit og smukt formede V-hals skaber den et slankende udseende for både hals og ansigt. Tunikaens side-slidser øger bevægelsesfriheden, hvilket gør den ideel til travle arbejdsdage. Desuden er tunikaen udstyret med rummelige lommer, en praktisk mobillomme og en nøglestrop. Den er fremstillet i det temperaturregulerende stof TENCEL®, der kombinerer komfort med funktionalitet.

Charisma Premium-kollektionen omfavner en bred vifte af stærke, glade pastelfarver, som giver fantasien frit løb. Kollektionen er kendt for sit minimalistiske nordiske design med fokus på detaljer. Det bløde og slidstærke stof er permanent modstandsdygtigt over for bakterier, hvilket reducerer dårlig lugt fra sved. Den alsidige plejeserie er ideel til sundheds- og servicesektoren, hvor en flot pasform og høj komfort er afgørende. Fremragende funktioner som unisex-justering bagpå, FlexFix-trykknapper, samt farvestrålende farver, gør kollektionen ekstra attraktiv.

Denne smarte dametunika er tilgængelig i rød såvel som andre farver som hvid, blå, navy, lyseblå, turkis, lysegrøn, bordeaux, lys bordeaux, lys lilla, gul og orange. Tunikaen består af 50% polyester og 50% TENCEL®, der tilsammen giver en vægt på 200 g/m².

Tilgængelige størrelser: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. Der tilkommer 15% merpris for størrelser 2XL og derover.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.