Nybo Turkis Dame Charisma Premium Dametunika, Temperaturregulerende, Slidser i Siderne, Rummelige Lommer

242,00 kr.278,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1360861-0021

Nybo Turkis Dame Charisma Premium Dametunika, Temperaturregulerende, Slidser i Siderne, Rummelige Lommer

Nybo Workwear A/S præsenterer den stilfulde Charisma Premium Dametunika, som imponerende kombinerer et moderne look med funktionalitet. Denne lettaljerede dametunika fremhæver en flot formet V-hals, som giver hals og ansigt et slankere udtryk. Slidserne i siderne øger bevægelsesfriheden og gør modellen ideel til en aktiv dag. Med gode, rummelige lommer, indbygget mobillomme og nøglestrop er denne tunika både praktisk og komfortabel. Det temperaturregulerende TENCEL®-stof giver en behagelig og antibakteriel kvalitet, som sikrer mindre svedlugt i tøjet. Fås i flere stilfulde farver som turkis, hvid, blå, navy, lyseblå, lysegrøn, rød, bordeaux, lys bordeaux, lys lilla, gul og orange.

Kollektionen kombinerer professionelt udseende med kreativitet og komfort. Den alternative farvepalet og det ekstremt bløde TENCEL®-stof giver ikke kun et trendy udseende, men også høj funktionalitet, der er perfekt til sundheds- og plejesektoren samt servicesektoren. De smarte nordiske detaljer og gode pasform sikrer både stil og komfort i hverdagen. Alle modeller i kollektionen er velegnede til industriel vask, hvilket gør dem yderst praktiske i brug.

Tilgængelige størrelser: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. Der er pålagt en merpris på 15% for størrelser fra 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.