Nybo Lyseblå Dametunika Charisma Premium, Slidser, Komfort, TENCEL®

242,00 kr.278,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1360861-0013

Nybo Lyseblå Dametunika Charisma Premium, Slidser, Komfort, TENCEL®

Den lyseblå dametunika Charisma Premium fra Nybo Workwear A/S tilbyder et moderne look med et slankt og flatterende V-hals design. Denne dametunika er designet med praktiske slidser i siderne, der giver ekstra bevægelsesfrihed, og rummelige lommer med både mobillomme og nøglestrop, hvilket gør den ideel til travle arbejdsdage. Fremstillet af det behagelige TENCEL®-materiale, sikrer den fremragende komfort og varmeregulering.

Kollektionens navn byder på en række farverige stilarter, der adskiller sig fra den traditionelle hvide og fremhæver et muntert og moderne look. Med farver som hvid, blå, navy, turkis, lysegrøn, rød, bordeaux, lys bordeaux, lys lilla, gul og orange, er der noget for enhver smag. Det slidstærke og bløde TENCEL®-stof er ikke kun komfortabelt, men også permanent bakterieresistent, hvilket mindsker svedlugt. Det minimalistiske nordiske design kombineret med flotte farver sikrer både komfort og en stilfuld fremtoning, perfekt til sundheds- og servicesektoren.

Tilgængelige størrelser: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.