Nybo Navy Dame Sporty Tunika, Fleksibel, Taljeret, Praktiske Lommer

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1360779-0011

Nybo Navy Dame Sporty Tunika, Fleksibel, Taljeret, Praktiske Lommer

Opdag den perfekte balance mellem komfort og funktionalitet med denne let taljerede dametunika fra Nybo Workwear A/S. Den smarte justeringseffekt i ryggen giver mulighed for ekstra taljering, så du kan opnå den ønskede pasform. Skjorten er udstyret med en rummelig brystlomme samt to hoftelommer med nøglestropper og integrerede mobillommer, alle forsynet med trykknapper for at sikre indholdet. Længden på dametunikaen sikrer, at den dækker godt, når du bukker dig eller løfter noget. Den rundede bund med rib i siderne giver ekstra fleksibilitet, så du kan bevæge dig frit gennem din dag.

Kollektionen Sporty er en hyldest til moderne løbetøj med et design, der integrerer rummelighed og god pasform med dynamiske snit og kontraststikninger i friske farver. Dette skaber et sporty og visuelt tiltalende udtryk, der passer perfekt til den aktive hverdag.

Denne sporty tunika fås ikke kun i klassisk navy, men også i en række andre flotte farver som blå, lyseblå, grå, lysegrøn, mørkegrøn og bordeaux, så du kan vælge den farve, der passer bedst til din stil. Den er fremstillet af en blanding af polyester og BCI-bomuld, som giver en let og behagelig følelse gennem hele dagen.

Tilgængelige størrelser: XS/34, S/38, M/42, L/46, XL/50, 2XL/54, 3XL/58, 4XL/62. Bemærk, at der er en merpris på 15% for størrelser fra 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.