Nybo Sort Dametunika, Wellness, Stretch, Slidstærk, Komfort

550,00 kr.632,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1360601-0072

Nybo Sort Dametunika, Wellness, Stretch, Slidstærk, Komfort

Nybo Workwear A/S præsenterer denne elegant designede sort dametunika, som er skabt med tanke på både stil og komfort. Det enkle, lodrette snit skaber en visuelt slankende effekt, mens strækmaterialet sikrer en fremragende bevægelsesfrihed – perfekt til en travl hverdag, hvor fleksibilitet er nøgleordet. De små slidsdetaljer på ærmerne tilføjer et strejf af raffineret elegance og funktionalitet, især under massage eller andre bevægelseskrævende opgaver. Rummelige hoftelommer med praktiske nøglestropper sørger for, at dine vigtigste redskaber altid er lige ved hånden. Med en lukning bestående af tre synlige trykknapper samt to skjulte under stropperne, er denne tunika både praktisk og stilfuld.

Asiatisk inspireret wellness-serie i stræk-materiale tilbyder en perfekt balance mellem ro, balance og enkelthed. Dette er ideelt til interiører og atmosfære i wellness-centre, hvor klienter søger Østens mystik og en helhedsoplevelse af afslapning og velvære. Tunikaens komfortable materiale sikrer, at den ikke kun ser godt ud, men også føles fantastisk at have på – selv efter lange arbejdsdage.

Produktt kan fås i en række forskellige farver for at passe til enhver smag og stil. Tilgængelige størrelser: XS, 34, S, 38, M, 42, L, 46, XL, 50, 2XL, 54, 3XL, 58, 4XL, 62. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.