Nybo Hvid/Rød/Grå Dametunika Feel Free, Kortærmet, Komfort

396,00 kr.455,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1160321-0144

Nybo Hvid/Rød/Grå Dametunika Feel Free, Kortærmet, Komfort

Denne smukt designede dametunika fra Nybo Workwear A/S kombinerer moderne stil med optimal funktionalitet. Med to rummelige hoftelommer, hvoraf den venstre har en praktisk nøglestrop og den højre inkluderer en dobbeltlomme, er denne tunika både praktisk og stilfuld. Brystlommen i venstre side er særligt praktisk til opbevaring af kuglepenne, navneskilte og andre småting, du har brug for i din hverdag. Foran lukkes tunikaen med holdbare trykknapper og specielle flex fix-knapper, som er ideelle til industriel vask.

Comfortec Satin-serien er en klassiker inden for sundhedssektoren. Tunikaerne er hvide med farvet krave og besætning, hvilket gør dem til en oplagt løsning for CI-beklædning, da besætningsfarverne nemt kan tilpasses virksomhedens logo. Serien kombinerer et højt bomuldsindhold mod huden for ekstra komfort og er udført i en holdbar polyester/bomuldsblanding, der gør dem velegnede til intensiv brug og hyppig vask.

Til denne dametunika kan du vælge mellem flere stilfulde farvekombinationer som hvid/rød/grå, hvid/lysegrøn/lyseblå og hvid/orange/rød. Materialet består af 50% polyester og 50% bomuld med en vægt på 215 g/m², hvilket giver en behagelig og slidstærk kvalitet.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Vær opmærksom på, at der er en merpris på 15% for overstørrelser fra 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.