Nybo Hvid/Lysegrøn/Lyseblå Dame Feel Free Tunika, Komfort, Bomuld Indvendig

396,00 kr.455,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1160321-0126

Nybo Hvid/Lysegrøn/Lyseblå Dame Feel Free Tunika, Komfort, Bomuld Indvendig

Nybo Workwear A/S præsenterer en elegant og funktionel dametunika, perfekt til professionelle i sundhedssektoren. Tunikaen, som fås i farverne hvid/lysegrøn/lyseblå samt hvid/orange/rød og hvid/rød/grå, er fremstillet i en kvalitetsmateriale-blanding af 50% polyester og 50% bomuld med en vægt på 215 g/m².

Denne tunika er udstyret med to praktiske hoftelommer, hvoraf den venstre har en nøglestrop, mens den højre rummer en smart dobbeltlomme. Desuden er der en brystlomme på venstre side, ideel til opbevaring af kuglepenne og navneskilte. For nem og sikker åbning lukkes tunikaen med trykknapper og de specialudviklede flex fix-knapper, der gør tunikaen velegnet til industriel vask.

Feel Free-kollektionen byder på en gennemført og praktisk designserie, specielt skræddersyet til sundhedsprofessionelle. Serien er fremstillet i Comfortec Satin, som prioriterer en høj bomuldsandel indvendigt, hvilket sikrer optimal komfort hele dagen. Denne serie er oplagt til CI-beklædning, idet besætningsfarverne let kan tilpasses virksomhedens logo eller farver.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for overstørrelser fra 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.