Nybo Bordeaux Unisex Heart Pull-on Bukser, Slidstærk, Åndbar, Rummelig Pasform

200,00 kr.230,00 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1051391-0064

Nybo Bordeaux Unisex Heart Pull-on Bukser, Slidstærk, Åndbar, Rummelig Pasform

Nybo Bordeaux Unisex Heart Pull-on Bukser kombinerer stil og komfort med deres slidstærke og åndbare stof. Disse bukser er designet til at give en afslappet og behagelig pasform med elastik i taljen og en snøre, der kan justeres for en personlig tilpasning. Med to rummelige forlommer, en praktisk baglomme og en stor lårlomme, tilbyder disse bukser høj funktionalitet for hverdagens udfordringer. Den klassiske silhuet sammen med det dokumenterede åndbare stof sikrer, at du føler dig lige godt tilpas i dem hele dagen.

HEART kollektionen er kendt for sin balance mellem stil og praktikalitet, og det farverige design afspejles i arbejdstøjet. Modellerne i denne kollektion er lavet med et snit, der fremhæver komfort og funktionalitet. Det slidstærke TENCEL® stof er temperaturregulerende og modstandsdygtig over for bakterier, hvilket reducerer svedlugt og garanterer høj åndbarhed, ideelt for både sundhedssektoren og servicebranchen.

Disse bukser er tilgængelige i flere attraktive farver som hvid, blå, navy, lyseblå og lysegrøn, hvilket gør det nemt at finde den perfekte nuance til dit behov. Fremstillet af en blanding af 50% polyester og Tencel™ på 195 g/m², sikrer dette materiale holdbarhed og komfort.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL. Bemærk venligst, at der er en merpris på 15% for størrelser 2XL og større.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.