Nybo Navy Dame Sporty T800 Bukser, Stretch, Justerbar, Komfort

385,00 kr.442,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1051379-0011

Nybo Navy Dame Sporty T800 Bukser, Stretch, Justerbar, Komfort

Nybo Workwear A/S præsenterer deres stilfulde og komfortable Nybo Navy Dame Sporty T800 Bukser. Disse justerbare bukser er designet med en lynlås usømmet for at forbedre deres ydeevne og komfort. De fleksible og lette multi-stretch bukser er perfekte for dem, der ønsker en behagelig og veltilpasset pasform. Taljen er smallere end hoften, og med justerbar elastik i linningen bagpå, opnår du optimal komfort under alle arbejdsbetingelser. Bæltestropperne til nøglebundter eller ID-kort er praktisk placerede tæt ved de dybe forlommer.

De store lårlommer er ergonomisk designet med masser af volumen og trykknaplukning, hvilket gør det let for brugeren at få adgang til dem i en travl hverdag. Med justerbar benlængde og en let håndterbar trykknap-detalje, bliver disse bukser hurtigt din yndlingsbesiddelse både til indendørs brug og udendørs aktiviteter i de varme måneder.

Deres minimalistiske og præsentable design inkluderer en knap og lynlås i linningen foran og en moderat højtaljet pasform. Bukserne sikrer behagelig bevægelsesfrihed ved hofterne og lårene. Med praktiske funktioner som en baglomme, to dybe forlommer, og to store lårlommer til moderne mobiltelefoner og mindre tablets, kombineret med en 4-way strækbar kvalitet og en integreret kølende effekt, er disse bukser ideelle til professionelt brug.

Sporty T800 kollektionen indfanger essensen af moderne funktionalitet med en teknisk ydeevne, der er inspireret af fitness og active wear. Med en fremragende holdbarhed og et flot, tidløst design i en dyb, mørk navy farve, er disse bukser designet til at matche andre serier og overdele i vores Health Care & Service-kollektioner.

Tilgængelige størrelser: XS Unseamed, S Unseamed, M Unseamed, L Unseamed, XL Unseamed, 2XL Unseamed, 3XL Unseamed, 4XL Unseamed. Der er en merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.