Nybo Hvide Unisex Charismabukser, Bæredygtige, Elastik, Komfort

242,00 kr.278,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1051251-0000

Nybo Hvide Unisex Charismabukser, Bæredygtige, Elastik, Komfort

Nybo Hvide Unisex Charismabukser er perfektion indefra og ud med en tidløs, bæredygtig og komfortabel pasform til både mænd og kvinder. Disse bukser har elastik i linningen og et bindebånd foran, hvilket sikrer en fleksibel og nem tilpasning. De komfortable forlommer og en praktisk lårlomme med lukning sikrer, at du har nem adgang til dine nødvendigheder.

Kollektionen tilbyder en inspirerende udvidelse til den klassiske hvide farve, med mættede pastelfarver som navy og pale grey, der kombinerer stil med funktionalitet. Stoffet, lavet af temperaturregulerende TENCEL®, er både ekstremt komfortabelt og slidstærkt, mens dets antibakterielle egenskaber reducerer svedlugt. Med et minimalistisk nordisk design og glade farver, sørger denne serie for optimal komfort og tilfredshed blandt brugerne, hvilket gør den ideel til sundheds- og plejesektoren samt servicesektoren.

Bukserne består af 50/50% polyester og TENCEL™ med en vægt på 225 g/m², hvilket yder optimalt slid og komfort. Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for størrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.