Nybo Blå Dame Nature Jeans, Justerbar Elastik, Smal Ben

352,00 kr.404,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1051242-0010

Nybo Blå Dame Nature Jeans, Justerbar Elastik, Smal Ben

Nybo Workwear A/S præsenterer disse stilsikre damebukser, der er en ideel løsning for kvinder, der ønsker både komfort og et feminint snit. Disse blå Nybo dame Nature jeans byder på en smal talje og justerbar elastik indvendigt i linningen bag, hvilket sikrer en perfekt pasform og bevægelsesfrihed, selv i krævende arbejdssituationer. Designet inkluderer horisontale bæltestropper til nøgler eller adgangskort, placeret tæt ved de rummelige forlommer, samt en praktisk, rummelig dobbelt lårlomme med skjult trykknap for nem adgang gennem en travl arbejdsdag.

Jeansene kommer i en klassisk 5-lommet model med smal ben-vidde, der giver et moderne og afslappet look. Linningen lukkes med både knap og lynlås foran og har to baglommer for ekstra opbevaringsplads. Med høj farveægthed og lang holdbarhed er disse bukser en fantastisk investering, der passer perfekt ind i enhver garderobe.

Nature Jeans-kollektionen er kendt for sin slidstærke metervare med stræk, som sikrer god pasform og ydeevne, hvilket giver en høj komfort i dagligdagen. Stoffet, som består af en blanding af genanvendt polyester, BC bomuld og EOL strækfiber, er specielt udviklet til at kunne tåle industriel vask uden at miste faconen eller komforten. Disse jeans har også en høj farveægthed i melange toner, der matcher alle overdele fra Nybo’s Casual Health Care & Service kollektioner.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL (bemærk, at der er en merpris på 15% for overstørrelser fra 2XL og op).

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.