Nybo Navy Dame Super Cool Jeans, Klassisk Pasform, Stretch, Justerbar Længde

423,25 kr.509,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1051182-0011

Nybo Navy Dame Super Cool Jeans, Klassisk Pasform, Stretch, Justerbar Længde

Nybo Navy Dame Super Cool Jeans er det ideelle valg for kvinder, der ønsker et feminint snit kombineret med funktionalitet og komfort. Disse bukser tilbyder en klassisk pasform med stretch og har en justerbar længde, perfekt til enhver kropstype. Den smallere talje end hofterne sikrer en god pasform, mens indvendig justerbar elastik i linning bagpå giver ekstra komfort. De to rummelige forlommer er udstyret med en horisontal bæltestrop, ideel til nøgler eller adgangskort. En diskret lårlomme med trykknap lukning giver ekstra opbevaringsplads, perfekt til smartphones.

Jeansene har også funktionelle detaljer som justerbar benlængde med en praktisk rul-op funktion, hvilket gør dem velegnede både til daglig brug og lettere udendørs aktiviteter. Fem klassiske lommer og en normal/moderat højtaljet snit bidrager til det traditionelle jeans-udseende. Stoffet, som er specialudviklet med en høj kvalitet af strækfibre, sikrer langvarig strækbarhed og gør jeansene perfekte til industriel vask, samtidig med at de bevarer deres form hele dagen.

SUPER COOL er en kollektion, der byder på slidstærke og komfortable jeans med klassiske snit og høj bevægelighed, udviklet med en speciel metervare, der holder formen og føles behagelig. Denne navy-farvede model passer perfekt til alle Casual Health Care & Service overdele. Tilgængelig i navy, denne stilfulde jeans er både moderne og funktionel.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, XS + 10 cm, S + 10 cm, M + 10 cm, L + 10 cm, XL + 10 cm, 2XL + 10 cm, 3XL + 10 cm, 4XL + 10 cm. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.