Nybo Grå Dame Bliss Bukser, Pull-on, Optimal Pasform, Stretch

528,00 kr.607,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 1050841-0040

Nybo Grå Dame Bliss Bukser, Pull-on, Optimal Pasform, Stretch

Nybo Workwear A/S præsenterer de stilfulde og funktionelle Nybo Grå Dame Bliss Bukser. Disse pull-on bukser byder på en smart sadelryg og elegante jeans baglommer, der tilsammen giver et moderne udtryk. En praktisk mobillomme på højre lår, der kan lukkes med en skjult trykknap, samt ben, der kan foldes op og fæstnes med trykknapper, gør dem yderst anvendelige i hverdagen. Med deres optimale pasform og utrolige bevægelsesfrihed, er disse bukser et ideelt valg for den modebevidste kvinde.

BLISS kollektionen er skabt for det personale i Service- og Plejesektoren, der ønsker et afslappet og casual look på arbejdet. Stoffets bløde lærredstype er en ideel blanding af 56% polyester, 42% bomuld og 2% EOL stretch, hvilket sikrer både komfort og holdbarhed, selv ved industrielt vask. Kollektionen er desuden kendt for sine mange stilfulde detaljer, som gør hvert stykke tøj både funktionelt og moderigtigt.

Tilgængelige størrelser er: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for størrelser fra 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.