Sort Birkenstock

Sort Birkenstock er den mest populærere farve sandal indenfor Birkenstock, og det uanset om det er modellen Arizona med de to brede remme, eller modellen Gizeh som har tåsplit.

Sort Birkenstock fås både i modellen Regular som er til almindelig til lidt bredere fødder, og som slim model til de smallere fødder.

Birkenstock i sort er den mest populærere af alle farverne, da den jo kan gå til alle farver tøj, og så er den nem at holde. Sorte Birkenstock tørres bare over med en klud, dog ved de sorte Birkenstock med læderremme, skal der lige bruges lidt skosværte/fedt en gang imellem, for at holde læderet smidigt.

Sort Birkenstock sandaler giver dine fødder både god støtte, men også en god aflastning, så det er en rigtig god ide at bruge dem ofte, både derhjemme men også på arbejdet, da de er et perfekt valg, til at passe på dine fødder.

Uanset hvilke modeller i sorte Birkenstock du vælger, så vil dine fødder kun blive forkælet med et par sorte Birkenstock. Fodsengen er nemlig inspireret af menneskets naturlige fodaftryk når du går på en sandstrand. Den dybe hælskål hjælper til at støtte fodens væv, og holde hælbenet i sin naturlige position, og udover at støtte hælen, er den også med til at aktivere muskulaturen i læggen og stabilisere foden.

Langs kanten på dine sorte Birkenstock er der ligeledes svangstøtter som stabiliserer din fod, tågrebet foran i fodsengen, hjælper dine tæer til at blive i deres naturlige position. Og forhøjningerne fortil hjælper tæerne i deres naturlige afrullebevægelse.

Sorte Birkenstock på arbejdet og i fritiden

Sorte Birkenstock, er ligesom alle de andre farver som Birkenstock kan fås i, kendt for at være rigtig gode at gå i, i flere timer når du er på job, men de er også kendt for mode, komfort og bliver helt sikkert et evigt bekendtskab for dig, når du først har prøvet at have et par. Er du først blevet hooket på Birkenstock, kan det være svært at kaste sin kærlighed på andet.

Når du først har prøvet et par sorte Birkenstock, så vil du ikke have andet på dine fødder, heller ikke i din fritid. Så når du skal et smut i byen, på strøgtur, til havefesten, så vil du elske at have dine sorte Birkenstock på, da dine fødder ikke bliver trætte. Sorte Birkenstock kan bruges til enhver lejlighed.

Sorte Birkenstock med behagelig pasform

Birkenstock i den sorte farve, er kendt som moderigtige sundhedssandaler, sorte Birkenstock næsten et must i ethvert skoskab, og det uanset hvilken model det er. Det er super sandaler, da sorte Birkenstock har en behagelig pasform og er stødabsorberende, så du kan sagtens holde ud af have dem på en hel dag.

Sorte Birkenstock sandaler er nemme at tage af og på, og så kan de justeres via de remme på overdelen af sandalen. Modellen Gizeh med tåsplit kan også justeres, så selv hvis dine føder skulle blive varme og hæve lidt, er sorte Birkenstock sandalerne stadigvæk behagelige at have på.

Sorte Birkenstock sandalen har en anatomisk formet indersål med ruskind, som føles blødt og fjedrende, Birkenstock i sort, giver dine fødder lov til at absorbere fugt og lader dine fødder ånde, og giver et godt blodomløb. Og det uanset om de sorte Birkenstock sandaler er i Regular eller Slim model, det er kun et spørgsmål om bredden på din fod.

Birkenstock fodseng.

Sorte Birkenstock sandaler laves med forskellige fodsenge (der hvor foden hviler i sandalen). Sorte Birkenstock kan fås både med almindelig fodseng, hvor teksten er skrevet med guld eller brun skrift i sålen, disse er lidt hårde, og man skal i de fleste tilfælde bruge en lille uge til at gå dem til.

De sorte Birkenstock sandaler laves også med en soft fodseng, det er en fodseng hvor der er langt et tyndt skumlag i fodsengen, hvilket gør at de er blødere at gå i, og kræver derfor ingen til vending, der er teksten skrevet med blå skrift. Så det er let at kende forskel på de forskellige fodsenge.

Birkenstock sålen.

Sorte Birkenstock sundhedssandaler, har en rigtig behagelig sål, som støtter i svang og løfter forfoden lidt. Desuden er Birkenstock sorte sandaler kendt for deres patenterede korksåler, lavet af natur kork fra Kork-eg, som vokser i Portugal.

Ydersålen på sorte Birkenstock Arizona eller Gizeh modellerne er i EVA (Ethylen-vinylacetat) materiale.

Birkenstock sorte sandaler har ESD, som gør at du mindsker risikoen for elektrisk stød. Ja alle Birkenstock ESD-modeller er testes i henhold til specifikationerne i DIN EN 61340 og opfylder kravene i ESD-området fra 1,0 x 105 til 3,5 x 107 ohm.

Birkenstock sorte sandaler har godkendte skridhæmmende såler ifl. EU-norm. Og så vejer sorte Birkenstock ikke mere end ca. 200 g pr sandal

Har du spørgsmål, vedrørende model, farve eller størrelse, er du altid velkommen til at kontakte Sygeplejebutikkens kundeservice, vi sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage fra kl. 8 til kl. 16 enten på telefon 60698383 eller på mail info@sygeplejebutikken.dk

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
46
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 5 resultater