Nybo Navy Herre Prowear T-Shirt, Slidstærk, Langærmet

139,75 kr.160,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 8150221-0011

Nybo Navy Herre Prowear T-Shirt, Slidstærk, Langærmet

Nybo Workwear A/S præsenterer den utroligt holdbare Prowear T-shirt til herrer i en elegant navy farve. Denne langærmede T-shirt kombinerer stil og funktionalitet med sine mange detaljer, såsom 4-lags halsrib, sidesøm og både nakke- og skulderbånd samt et ekstra nakkespejl, der sikrer perfekt pasform og komfort. T-shirten er blevet forkrympet ved meget høje temperaturer for at garantere ekstra stabilitet og lang levetid.

Perfekt til industrielle vaskerier, tilbyder Prowear-kollektionen en bred vifte af kvalitets-T-shirts, poloer og sweatshirts, som alle kan modstå de krævende betingelser ved industrielt vask og tørring. Med lav krympeprocent og høj farveægthed er denne kollektion velegnet til enhver arbejdsplads eller hverdagsanvendelse.

Udover navy, fås denne slidstærke T-shirt også i hvid, grå melange og sort, hvilket giver dig flere stilfulde valgmuligheder. Materialet er en robust blanding af 40% polyester og 60% bomuld, med en vægt på 210-220 g/m², hvilket sikrer både komfort og holdbarhed.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Der er en merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.