Nybo Sort Unisex All-over Forklæde, Kuskeforklæde, Brystlomme

110,00 kr.

e-delete
e-add

På lager Sendes alle hverdage inden kl. 14.00

Varenummer: 6100019-0072

Nybo Sort Unisex All-over Forklæde, Kuskeforklæde, Brystlomme

Dette stilfulde og funktionelle kuskeforklæde fra Nybo Workwear A/S er et alsidigt valg til både professionelle og private køkkener. Forklædet er unisex og har en praktisk brystlomme, der giver ekstra opbevaringsplads for småredskaber og noter. Det alsidige design med bindebånd kan enten bindes bagpå eller føres rundt om livet for at tilpasse faconen, mens de justerbare nakkestropper med trykknapper sikrer en perfekt pasform, hvilket forbedrer arbejdsoplevelsen.

Forklædet er en del af en smart forklædeserie, der forener moderne farver og elegante mønstre, ideel til miljøre, hvor man ønsker at udstråle kvalitet og stil. Udover den klassiske sorte variant fås forklædet også i hvid, khaki, grøn og bordeaux, hvilket giver flere muligheder for at matche med andre arbejdsklæder eller personlig stil.

Materialet består af en holdbar blanding af 65% polyester og 35% bomuld med en vægt på 210 g/m², der sikrer både komfort og lang levetid, selv efter hyppig vask og brug. Dette gør forklædet ideelt for dem, der værdsætter både funktionalitet og stil.

Tilgængelige størrelser: ONE-SIZE.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.