Nybo Grå Unisex Sporty Vest, Åndbar, Stræk, Taljejustering

330,00 kr.379,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5500089-0040

Nybo Grå Unisex Sporty Vest, Åndbar, Stræk, Taljejustering

Nybo Workwear A/S præsenterer en alsidig og smart grå unisex-vest, der kombinerer stil og funktionalitet. Denne sporty vest, der tilbyder både åndbarhed og stræk, er designet til at opfylde behovene hos både mænd og kvinder. Med en praktisk længde, der når til hoften, sikrer vesten fremragende bevægelsesfrihed og komfort.

Vesten er udstyret med flere funktionelle lommer, herunder to rummelige hoftelommer med låsemulighed, mobillommer og nøglestropper. Derudover har den en brystlomme med skjult strop til ID-kort og pen, hvilket gør den ideel til arbejdssituationer, hvor praktiske opbevaringsløsninger er et must. Den skjulte trykknaplukning foran tilføjer et stilrent udtryk til den kortere længde, som gør vesten både præsentabel og brugervenlig.

Kollektionen Sporty er inspireret af tidens løbetøj og sætter fokus på rummelighed og god pasform. Med dynamiske snit og kontraststikninger i friske farver skaber serien et levende og moderne sporty udtryk, der passer perfekt til en aktiv livsstil.

Denne vest er udført i et slidstærkt materiale, som kombinerer 50% polyester med 50% BC-bomuld og vejer 140 g/m². Vesten fås i en smuk grå farve, der passer til mange forskellige outfits og arbejdssituationer.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.